Corporate car sharing

unnamed (3)Mobility4care is een ontzorgings concept waarbij een samenstelling van diverse multifunctioneel inzetbare voertuigen worden gedeeld met meerdere mensen op verschillende locaties van verschillende verenigingen (non-profit) organisaties en instanties die een vervoersbehoefte hebben.

Ook een particulier met een tijdelijke vervoersbehoefte kunnen uit deze samenstelling van voertuigen tijdelijk een rolstoeltoegankelijk vervoersmiddel gebruiken. Hierdoor staat een voertuig zelden stil en hoeven de gebruikers niet urenlang in het vervoersmiddel te zitten om op hun bestemming te komen.

Met Mobility4care wordt de gebruiker beloond om zijn afspraken zo te plannen dat deze aansluit op een beschikbaar voertuig. Het gevolg is, het efficiënter inzetten van de voertuigen wat een grote kostenbesparing geeft.

Het is zeer eenvoudig door de verschillende gebruikers om het vervoersmiddel in te plannen met behulp van een smartphone, tablet of PC. Zo kan op ons online platform het gewenste voertuig ingepland worden en heeft u overal en altijd toegang tot de beschikbare voertuigen.

Wilt u hier meer over weten? neem dan contact met ons op

fleetster Screenshots

Hieronder vind u de link naar een youtube film hoe de eenvoudige planning in de zakelijke markt werkt met het uitgekristalliseerde boeking en facturatie systeem van Fleetster.

LET OP ! Dit filmpje is gebaseerd op de zakelijke markt !

fleetster – De nummer 1 in Corporate Carsharing DUTCH